Om oss

Bastitest.nu – Sajten för alla vinnare!

Vår vision är enkel, vi vill sammanställa information om olika produkter samt jämföra vilka som är bäst och presentera dem i en topplista. Vi vill vara den självklara köpguiden för folk som handlar online.

Hur vi arbetar

Bäst i test

Våra artiklar kan sägas vara uppdelade i två delar. Dels rena fakta om produkten/ämnet, dels en topplista med mer info om specifika produkter.

För att få fram den bästa informationen görs genomgående research samt så består vårt team av flera skribenter som alla har sina specifika kunskapsområden. Så författaren har alltid som minst en bra grundkunskap inom ämnet.

Nästa steg är att välja ut vilka produkter som är bäst i test. Detta görs i flera steg. För det första går vi igenom majoriteten av alla butiker som säljer produkten för att få en uppfattning om utbudet. Sedan djupdyker vi i andra källor som har testat eller recenserat produkten. Dessa källor består främst av recensioner från tidigare kunder i olika webbutiker samt bloggar och sociala medier som delar med sig av test och omdömen.

Det sista steget är att vi själva testar produkten. Eftersom det finns miljontals olika produkter, bara i Sverige, är det såklart orimligt (eller kanske omöjligt) för oss att testa dem allihop. Vårt mål är att i framtiden testa allt mer produkter samt att uppdatera äldre artiklar med riktiga tester.

Skribenter

Vi tar hjälp av flera olika skribenter som har extra bra kunskaper inom olika områden.

Annonser och intäkter

Bastitest.nu finansieras genom så kallade affiliatelänkar. När du klickar dig vidare till en webbutik och genomför ett köp så får vi en viss procent av ordervärdet. Detta påverkar inte dig alls, ditt pris är detsamma vare sig du klickar dig vidare genom vår länk eller ej.

I stort sett alla webbutiker erbjuder affiliate vilket innebär att vi på så sätt kan vara opartiska och lista de produkter vi verkligen anser vara bäst i test. Tack vara affiliateintäkter kan vi hela tiden skapa nytt högkvalitativt innehåll till dig, helt gratis!

Om företaget

Bastitest.nu ägs idag av det svenska företaget SilverPark Media AB, org nr: 559178-3468. Adress: Wallenbergsgatan 1A, 412 59 Göteborg.

Vill ni komma i kontakt med oss klicka här.